Congressos

La Confederació Intersindical celebra el seu XI Congrés a Alacant

Amb el lema “Unint alternatives” consolida la seva posició com a referent del sindicalisme alternatiu

08 / 02 / 2017 | Intersindical

La Confederació Intersindical, organització d’àmbit estatal, integrada per organitzacions sindicals dels diferents territoris de l’Estat i amb presència en múltiples sectors d’activitat, públics i privats, celebra el seu XI Congrés a Sant Joan (Alacant) els dies 10, 11 i 12 de febrer.

S'hi debatrà sobre política sindical, organització, estatuts, internacional, dones i finances

A la trobada hi assistiran un total de 167 delegades i delegats en representació de les diferents organitzacions i es preveu l’assistència, com a convidades, de nombroses delegacions d’organitzacions sindicals territorials del País Basc, Catalunya, Canàries, Aragó, Andalusia i de sindicats d’àmbit estatal, així com altres internacionals com Solidaires de França, CGTP de Portugal, UGTSARIO del Sàhara.

En el transcurs del Congrés es debatran les ponències de política sindical, organització, estatuts, internacional, organització de dones i finances que, tot i que el debat de les mateixes es realitzarà de forma diferenciada, no són més que elements integradors d’una idea comú: la consolidació d’una organització sindical d’àmbit estatal representativa del sindicalisme alternatiu, assembleari, reivindicatiu, feminista i de classe.

En un món cada vegada més globalitzat, en el qual s’imposen les tesis capitalistes en detriment dels drets laborals, econòmics i socials de les treballadores i treballadors i en el qual els centres de decisió es troben cada vegada més allunyats de la capacitat d’intervenció de la ciutadania, és ineludible la necessitat de buscar fórmules integradores, que siguen capaços de canalitzar una acció sindical unitària, que faça front a les agressions permanents de les oligarquies econòmiques i polítiques, tant en l’àmbit estatal com internacional.

Des d’aquesta concepció del sindicalisme, unitària, plural, participativa i respectuosa amb les diferents sensibilitats territorials, l’XI Congrés de la Confederació Intersindical fa una crida a altres organitzacions sindicals de l’Estat per sumar, construir i enfortir els instruments de defensa dels interessos de classe , la lluita contra qualsevol tipus de discriminació i, en definitiva, la transformació cap a una societat més justa, solidària i igualitària.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

El més recent

Assemblees Preparatòries
03 / 09 / 2021
Model d’esmenes
03 / 09 / 2021
Esmenes a les ponències
03 / 09 / 2021
Ponències
03 / 09 / 2021