Notícies

“Ciutadania: capital social per al canvi”

Dimarts 18 de juny presentarem en la nostra seu la campanya de l’ONG ATELIER “Ciutadania: capital social per al canvi”, organitzada per Intersindical Solidària i Àrea de la Dona.

Intersindical Valenciana compra els bons solidaris
Intersindical Valenciana compra els bons solidaris
21 / 06 / 2013 | Intersindical

En la taula de presentació contarem per part de l’ONG amb Consuelo Vidal, que ens va parlar sobre el treball de l’organització i la necessitat d’aquesta campanya de bons solidaris per a poder finançar-se. D’altra banda, l’activista refugiada colombiana Leonora Castaño va fer un repàs sobre la situació actual en el país, així com de les esperances en el procés de pau obert.

defensa dels DDHH de les dones a Colòmbia

Respecte a la campanya, es posen a la venda 1.400 Bons de suport a ATELIER amb l’objectiu d’ingressar 70.000 € que es destinaran a les línies de treball de l’organització en defensa dels drets de les dones i de la pau a Colòmbia, així com a la promoció de l’economia cooperativa en aquest país. En els últims dos anys s’han mantingut amb els recursos propis gràcies al suport de personal tècnic i a la col·laboració d’altres professionals i empreses a causa del tancament de les polítiques públiques de cooperació que han portat a terme els governs del Partit Popular, tant a nivell central com autonòmic.
ATELIER ha vingut dedicant significatius esforços a la lluita contra la corrupció denunciada en la Conselleria de Solidaritat i Ciutadania al presentar sengles recursos contenciós-administratius.


Més informació:
http://www.ongdatelier.org/




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.