Notícies

Intersindical amb Campus Praxis

22 / 07 / 2016 | Intersindical

Intersindical va participar en el Curs d’estiu “Está la humanidad ante una gran transición?”, organitzat per Campus Praxis amb la col·laboració de l’Unibversitat de València i SODEPAU.

La Coordinadora del Àrea de les Dones participava en la Mesa de Debat “Ruptura democráctica y movimientos sociales: emancipació o sumisión?”, junt a Albert Noguera, Professor de Dret Constitucional de la Universitat de València i Diosdado Toledano, Activista Social, Portaveu de Renta Ciudadana Garantizada, així com amb Amaia el testimonio mediante vídeo-conferencia de Amaia Orozco, Doctora en Economía, activista feminista.
Per la nostra part ferem un resum de les exigències que fem als actuals governants valencians de l’enfortimen de les polítiques socials, front a les polítiques d’austeritat, antisocials i antivalencianes que ha practicat l’anterior govern espanyol,  així com la necessitat d’un canvi de model econòmic per generar ocupació estable i de qualitat i la recuperació polítiques que acaben amb les desigualtas socials i ens tornen els drets perduts, la qual cosa necessàriament ha de passar -entre d’altres- per la derogació de les reformes laborals i de les pensions, de l’augment del salari mínim interprofessional, la jornada laboral de 35 hores, la recuperació dels serveis públics, per mesures reals que acaben amb la discriminació laboral de les dones i la bretxa salarial de gènere.
Davant el escenari de després de les eleccions, deixarem clara la nostra intenció de promoure un acord entre organitzacions sindicals, socials i ciutadanes en defensa dels drets de la ciutadania i del poble valencià.
La Coordinadora del Àrea habló de las desigualtats de gènere i que les dones ja estaven en una situació de discriminació al començament de la crisi, a més, les mesures adoptades pels governs amb l’excusa d’aquesta han agreujat l’escletxa de gènere. Les persones més afectades han estat les dones, families monomarentals, migrants, joves, jubilades… fent un repàs de les diferents violències que pateixen les dones i insistint en la necessitat de la implicació social per tal d’exigir als governs compromís real en la igualtat real i efectiva entre dones i homes, acabar amb els assassinats de dones, les agressions sexuals, la tracta de dones i xiquetes, la discriminació laboral o l’accés als llocs de decisió.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.