Violència contra les dones

Intersindical amb Femme Força de Pedreguer

11 / 10 / 2015 | Intersindical

El passat 8 d’octubre, la coordinadora de l’Àrea de Dona va acudir a la localitat de Pedreguer per a donar una xarrada sobre la violència masclista.

Femme força és ” un col.lectiu de dones de Pedreguer, ens rebe·lem al fet que cap força religiosa, econòmica o política segreste la nostra llibertat”, del qual formen part Irene Ballester -comissària de l’exposició Mirada de Dones que vam tenir en la nostra seu- o Julia González, que va ser alcaldessa de la localitat, dones feministes que són un exemple de lluita i revindicación.
Pedreguer ens va acollir amb afecte i la xarrada i debat sobre la violència va deixar de nou palessa la necessitat de realitzar aquest tipus d’actes com una forma de conscienciar a la societat sobre aquest tema.
En l’acte es va recordar la importància d’acudir a la Marxa contra les violències masclistes del dia 7 de novembre a Madrid, el desplaçament en autobusos a la qual estan estan organitzant des de diferents localitats de la Marina.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.