Notícies

Intersindical en el lliurament de premis Isabel Ferrer

02 / 03 / 2016 | Intersindical

Atorgats per la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, en aquesta edició les guardonades han estat la Coordinadora feminista de València, l’artista i galerista Pilar Dolz i l’expresidenta de l’Associació de Dones Separades i Divorciades del País Valencià, Virgina Molina.

El guardó a la Coordinadora Feminista de València ha estat un reconeixement al seu treball per la igualtat des de l’any 1978 i ser la promotora e impulsora de la Marxa 7N contra les violències masclistes.

Respecte a Pilar Dolz Mestre, artista reconeguda, la seua obra ha recorregut Espanya i nombrosos països. Ha promogut exposicions, i actes culturals, socials i reivindicatius per la defensa dels drets de la dona i de les llibertats en general i , per últim, la guardonada Virginia Molina va ser la presidenta des de
1991 de l’Associació de Dones Separades i Divorciades del País Valencià, tota una vida dedicada a la lluita pels drets de les dones.

Amb la finalitat de reconèixer i premiar públicament aquelles persones i organitzacions que han destacat per la seua lluita per la igualtat entre dones i homes, els premis són un homenatge a Isabel Ferrer, dona castellonenca que va contribuir en el segle XVIII a la promoció educativa de les xiquetes creant la Casa de l’Ensenyament de Castelló, la primera escola d’ensenyament gratuït per a xiquetes de famílies sense recursos econòmics.

http://www.inclusio.gva.es/inicio/area_de_prensa/not_detalle_area_prensa?id=667275




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.