Intersindical protesta per les declaracions del director de l’Acadèmia de la Història

Intersindical Valenciana s’adhereix a la protesta de la Universitat de València per les declaracions sexistes de Gonzalo Anes

22 / 06 / 2011 | Macu Gimeno

Intersindical Valenciana, davant les declaracions del director de l’Acadèmia de la Història, Gonzalo Anes, segons el qual la dona està menys preparada que els homes perquè el seu paper és el del treball domèstic i la cura de les criatures, el que suposadament li impedeix dedicar més temps al treball d’investigació, se suma a la protesta del Rectorat i Professorat de la Universitat de València i altres institucions i mostra el seu rebuig al respecte.
El director de l’acadèmia -la junta de govern de la qual està formada per 32 homes i 3 dones,  incomplint la presència equilibrada que estableix la llei orgànica 3/2007, d’igualtat efectiva entre dones i homes-  desconeix la realitat actual de les universitats, on el nombre de dones matriculades és cada vegada major i l’expedient acadèmic de les quals és en molts casos millor que el dels seus companys. 
Intersindical considera lamentable que el director d’una Acadèmia de la Història es declare obertament sexista amb aquestes declaracions que continuen en la linea del biaix partidista i mancat de rigor professional amb el qual fa uns dies ens va sorprendre en la seua defensa del franquisme i el feixisme, uns fets intolerables en una institució pública. 
Per tot això, Intersindical ha signat el manifest demanant la dimisió del director de l’acadèmia.
Per a signar el manifest




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.