Notícies

Intersindical rebutja les declaracions de l’arquebisbe de València

20 / 05 / 2016 | Intersindical

Intersindical rebutja les declaracions del cardenal arquebisbe de València, Antonio Cañizares, en cridar als catòlics a defensar “el bien precioso de la família cristiana i l’escalada contra ella de dirigentes politicos, el imperio gay y ciertas ideologias feministas”.

Intersindical s'ahereix a la denúncia de LAMBDA

Aquestes idees les va exposar en una missa en la Universitat Catòlica de València i foren difoses al dia següent per l’arquebisbat.

Unes declaracions missógines i més propies d’altres èpoques i no de l’actual, on la diversitat en els models de relacions i families són una realitat. A més suposen una burla al moviment feminista que ha aconseguit drets i avançaments gràcies a les seues lluites.

Per al arquebisbe les dones només tenen la funció de procrear i les persones LGTBI haurien d’estar amagades. Les seues declaracions atempten contra la dignitat de les persones i,  a més,  podrien ser constitutives de delicte per incitació a l’odi.

Per tot això, Intersindical s’ahereix a la denúncia de LAMBDA pels seus comentaris homòfobs i masclistes:


http://www.lambdavalencia.org/denunciemalarquebisbedevalencia/




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.