Notícies

Intersindical, en l’IES Patacona parla de com prevenir la violència de gènere entre la joventut.

Cartell campanya prevenció violència gènere en adolescents, Ajuntament de Madrid
Cartell campanya prevenció violència gènere en adolescents, Ajuntament de Madrid
28 / 03 / 2015 | Intersindical

Alumnant dels diferents cursos de l’IES realitzen aquest taller, organitzat per l’Area de la Dóna d’Intersindical a petició de l’institut.

L’objectiu és prevenir la violència masclista, ensenyant -entre altres- conceptes i origen de la discriminació de gènere, rols i estereotips, masclisme i micromasclismes o la piràmide de la violència i fent un repàs dels continguts que es transmeten pels agents socializadors com són l’educació, la família, les amistats, la religió, els mitjans de comunicació o la publicitat.
En la segona part, parlem del mite de l’amor romàntic com a brou de cultiu de la violència de gènere, l’ús de les noves tecnologies i formes de comunicació com a arma de control, ensenyant a detectar situacions de violència de baixa o alta intensitat o el que coneixem com a relacions tòxiques




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.