{/exp:channel:entries}
Notícies

Intersindical Valenciana contra l’indult al dictador Fujimori

El Sindicat expressa el seu suport al moviment sindical peruà

10 / 01 / 2018 | Intersindical

Intersindical Valenciana expressa la seua solidaritat i ple suport amb les accions de protesta convocadas per la Confederació General de Treballadors del Perú (CGTP), el sindicat de l’ensenyament SUTEP i altres organitzacions socials per a l’11 de gener de 2018 contra l’indult al dictador Alberto Fujimori, responsable d’assassinats extrajudicials i desapareguts, entre ells persones sindicalistes, camperoles, lluitadores socials i estudiants durant el govern del dictador al·ludit, per la qual cosa va ser sentenciat pels tribunals judicials a 25 anys per crims de lesa humanitat el 2007.

El govern de Pedro Pablo Kuczinski, immers en acusacions de corrupció al costat dels anteriors presidents antipopulars del Perú des de 1985, ha disposat l’indult al dictador Alberto Fujimori, producte d’un negociat amb el bloc fujimorista (partidaris del dictador) que controla el poder legislatiu.

L’indult del dictador Alberto Fujimori, disposat el 24 de desembre pel president Pedro Pablo Kuczinski, ha provocat indignació nacional en el moviment sindical, forces socials i democràtiques del Perú. Per aquest motiu s’han convocat nombroses mobilitzacions de protesta i una nova, de caràcter nacional, per a l’11 de gener.

Intersindical Valenciana dóna suport a la lluita i la mobilització del moviment sindical, de la CGT i el SUTEP, i dels moviments socials peruans perquè el govern de Pedro Pablo Kuczinski deixe sense efecte l’indult al dictador Alberto Fujimori pels seus crims de lesa humanitat.

Descarrega el comunicat en castellà ací.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.