{/exp:channel:entries}
Laboral

Intersindical Valenciana es reuneix amb sindicats argentins

El company Paco González, membre del Secretariat de la Intersindical Valenciana ha mantingut diversos contactes amb sindicalistes argentins a la ciutat de Buenos Aires.

Paco González amb Daniel Ricci, secretari General de ADUBA i líder sindical de FEDUM i FESIDUAS
Paco González amb Daniel Ricci, secretari General de ADUBA i líder sindical de FEDUM i FESIDUAS
05 / 09 / 2017 | Intersindical

Entre aquestes reunions destaquen les mantingudes amb representants de la Central de Treballadors de l’Argentina Autònoma (CTA-A), Central de Treballadors de l’Argentina dels Treballadors (CTA-T), Associació dels Docents de la Universitat de Buenos Aires (ADUBA), Federació dels Docents de les Universitats (FEDUN) i Federació de Sindicats Universitaris d’Amèrica del Sud (FESIDUAS).

Aquestes reunions ens han servit per a intercanviar informacions sobre la situació de les treballadores i treballadors tant a l’Argentina, i a Amèrica del Sud, com al País Valencià, l’estat espanyol i Europa, així com per a aprofundir en les relacions amb aquests sindicats. Una de les reunions va ser amb Daniel Jorajudia, Secretari Gremial de la CTA-A, i amb responsables del departament de relacions internacionals del sindicat. A més, Intersindical Valenciana va estar present i va intervindre en una concentració per exigir la readmissió per part de Telefònica d’un dels dirigents del sindicat que ha liderat una lluita molt important que va aconseguir que més de 2.000 treballadores i treballadors d’empreses subcontractades formaren part de la plantilla de l’empresa.
Una altra reunió va ser amb els companys i companyes del sindicat del SUBTE (Metro de Buenos Aires) que formen part de la CTA-T i amb membres de la direcció confederal de la CTA-T. A més, vam mantindre una reunió amb sindicalistes de Ford Argentina. També es va realitzar una visita al camps de detenció i tortura de la Força Aérea Argentina que, en aquest moment, és un museu a la memòria de les persones torturades i desaparegudes en època de la dictadura argentina. En la visita vam poder mantindre una conversa amb una de les persones torturades, Osvaldo López.
Finalment, el company de la Intersindical, Paco González, va mantindre una reunió amb Daniel Ricci, secretari General de ADUBA i líder sindical de FEDUM i FESIDUAS, que va servir per tractar sobre la situació de l’educació a l’Argentina i els atacs del president Macri a l’educació pública i al personal que hi treballa.
Intersindical Valenciana valora molt positivament les reunions i els contactes amb els dirigent sindicals argentins i la tasca i les mobilitzacions que estan fent contra les polítiques neoliberals implementades pel govern de Macri. Una oposició a la qual donem tot el suport des del nostre sindicat.

 




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.