{/exp:channel:entries}

Intersindical Valenciana mostra el suport a la vaga general convocada per la CGTP-IN de Portugal

Escrit de la Confederació Intersindical a la CGTP-IN

21 / 03 / 2012 | Intersindical

Benvolguts companys i benvolgudes companyes de la CGTP-IN,

Ens dirigim a vosaltres per mostrar-vos el nostre suport i la nostra solidaritat amb la vaga general convocada per la vostra organització del proper 22 de març en contra de la modificació de la legislació laboral i del “Compromís per al creixement, la competitivitat i l’ocupació” aconseguit entre el govern, els empresaris i la UGT de Portugal.

Us desitgem que aquesta jornada de lluita, que sumeu a moltes altres que heu realitzat contra les reformes laborals que retallen els drets dels treballadores i les treballadores, siga tot un èxit. 
Els vostres èxits serviran, sens dubte, per a avançar en la resistència que les organitzacions sindicals tenim l’obligació de portar a terme en defensa dels assoliments històrics que tants anys de lluita van costar.

Com sabeu, el proper dia 29 de març també hi ha convocada vaga general a l’Estat espanyol contra les retallades en matèries socials i laborals que estem patint. La CONFEDERACIO INTERSINDICAL també ha convocat aquesta vaga general, entre altres motius, per la retirada de la reforma laboral, per la derogació de la reforma de les pensions, per l’impuls de l’ocupació a través de la reducció de la jornada i el repartiment del treball, contra la privatització i la retallada dels serveis públics, per una reforma fiscal justa i progressiva ...

Com veieu, i com no podia ser d’una altra manera, davant l’atac generalitzat del capitalisme i els governs que els donen suport contra els drets dels treballadors i les treballadores, les vostres reivindicacions i la vostra lluita són també les nostres. I el que aconseguiu, ho assumirem també com a nostre, i de segur que ens ajudaran en aquesta etapa de resistència i defensa dels drets socials i laborals dels treballadors i les treballadores.

Us reiterem els nostres desitjos d’èxit, la nostra solidaritat i el nostre suport a la vostra vaga general.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.