{/exp:channel:entries}

STES – Intersindical se solidaritza amb el poble turc

Carta enviada al sindicat Eğitim Sen

27 / 11 / 2015 | Intersindical

Tenim coneixement que, després de les eleccions celebrades a Turquia, s’han incrementat els atacs del govern i del president de la república Erdogan contra moltes organitzacions i persones que defensen la llibertat, la democràcia i la transparència, el laïcisme i els drets de les dones, incloses diputades i diputats elegits democràticament, especialment del partit HDP; els atacs contra els pobles de Turquia que lluiten per una societat més justa, i els atacs contra els mitjans de comunicació crítics amb les seves actuacions, no només no han disminuït, sinó que s’han incrementat.

Sabem també del sofriment de molts ciutadans i ciutadanes, especialment del sud-est de Turquia, habitat majoritàriament per kurds, que pateixen el setge de l’exèrcit i són víctimes de la seva violència injustificada, sense que es permeti l’accés als mateixos a mitjans de comunicació independents, ni a representants polítics democràticament elegits.

Sabem, finalment, del bloqueig informatiu del govern perquè els habitants de Turquia no coneguen la realitat del que està passant en molts llocs del país.

Per tot això, des de STES – Intersindical un cop més, volem mostrar a tots els pobles de Turquia, a través de Eğitim Sen, la nostra solidaritat i el nostre més sincer desig que, més aviat que tard, la pau, la llibertat i una autèntica democràcia acompanyada de pa, treball i dignitat, arriben al vostre país.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.