Llengua

Intersindical Valenciana reclama al govern valencià retornar les emissions de TV3

Insta a satisfer la voluntat de milers de valencians i valencianes que van signar la ILP.

12 / 09 / 2012 | Intersindical

Davant el boicot per part del PP i d’UPyD a la tramitació de la ILP “Televisió sense fronteres” en el congrés espanyol, Interindical Valenciana insta al president Fabra i al Govern Valencià a retornar les emissions de TV3 al poble valencià.

Treballarem per fer realitat l'intercanvi de televisions entre territoris catalanoparlants

Intersindical va col·laborar en la ILP i recorda que més d’un quart de milió de valencianes i valencians van signar la ILP “Televisió sense fronteres”, que permetria l’emissió dels canals autonòmics en qualsevol territori. En total, van ser 651.000 ciutadans i ciutadanes els que la van signar.
Intersindical Valenciana critica els pobres arguments tècnics esgrimits pel PP per votar contra la tramitació de la llei i considera que l’oposició del PP es deu a un plantejament ideològic desfasat de negació de la unitat de la llengua catalana i tot el que comporta.
Censurar la recepció d’un canal i multar l’entitat que ho ha permés durant 25 anys amb total normalitat és un atac a la llibertat d’expressió i un acte antidemocràtic impulsat per l’expresident Camps. Ara, el president Fabra és a temps de corregir aquesta política i restituir les emissions de TV3 al País Valencià i retirar la multa a ACPV, entitat promotora de la ILP.
Així mateix, Intersindical Valenciana reafirma el seu suport a ACPV i continuarà treballant colze a colze fins fer realitat la normal recepció i intercanvi de les televisions autonòmiques entre els dos territoris catalanoparlants.
     

 




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.