Notícies

Intersindical Valenciana valora positivament la sentència del Suprem sobre emissions de TV3

Manifestació Sí a TV3
Manifestació Sí a TV3
12 / 12 / 2012 | Intersindical

El Sindicat ha valorat positivament la sentència que dóna la raó a Acció Cultural del País Valencià en les emissions de TV3. Per al Sindicat és un motiu de celebració davant l’atac a la llibertat d’expressió del govern de la Generalitat Valenciana presidit per Francisco Camps. Una prohibició no revocada pel president Alberto Fabra malgrat la constestació social massiva contrària a aquesta prohibició.

Intersindical Valenciana considera que els responsables d’una actuació impròpia en un estat de dret haurien de pagar de la seua butxaca els danys que han causat, així com els costos judicials. A més, demana el reton immediat de les emissions de TV3 i felicita a ACPV per la sentència guanyada.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.