Plurilingüisme

Llengües assetjades

Els dies 13 i 14 de gener de 2017 se celebraran a Sitges unes jornades sobre trilingüisme

11 / 12 / 2016 | Intersindical

USTEC-STEs, amb altres sindicats de territoris on es parlen diferents llengües minoritzades, organitzem unes jornades sobre llengua i educació.

El model “trilingüista” utilitza el prestigi social de l’anglés com a veritable cavall de Troia que amaga
el propòsit del retorn del castellà com a llengua vehicular i l’arraconament de les llengües minoritzades
a les aules i, més greu encara, com a llengua de convivència i relació als centres educatius.

En aquestes jornades s’exposaran les diverses situacions d’assetjament lingüístic a cada territori i s’explicarà la situació de cada territori en relació al trilingüisme i la pervivència de la llengua pròpia. STEPV participarà en aquestes jornades de treball i reflexió per tractar quina és la situació de la llengua pròpia en el sistema educatiu valencià i com fer front als atacs a la llengua que patim.

Programa de les jornades




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.