Milers de persones, pels drets lingüístics i socials a Castelló

STEPV va compartir la marxa amb els sindicats germans USTEC de Catalunya i STEi de les Illes.

16 / 12 / 2012 | Intersindical

La marxa, covocada per “Castelló per la llengua” en el marc de les commemoracions de les Normes de Castelló, havia adquirit un caràcter de reivindicació urgent de la llengua a l’escola arran el projecte de reforma educativa de la LOMQE, que pretén expulsar del sistema educatiu els programes d’ensenyament en les llengües no castellanes.

En la manifestació van participar vora dues-centes entitats de defensa de la llengua vingudes de tots els territoris, que van reclamar al ministre Wert que abandone el seu projecte de reforma. A més, es va fer una reivindicació de les emissions de TV3 al País Valencià i es van denunciar els intents de privatització de Canal 9.
El sindicat va preparar una pancarta unitària amb les sigles d’USTEC, STEi i Intersindical Valenciana amb el lema “La nostra escola, la nostra llengua” i, al migdia, va acollir una reunió dels tres sindicats de l’ensenyament a la seua seu de Castelló.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.