Moviments socials

Convocatòria de l’Àrea de Moviments Socials d’Intersindical Valenciana

12 / 02 / 2013 | Intersindical

L’Àrea de Moviments Socials està oberta a totes les persones afiliades als sindicats que formen part de la Intersindical Valenciana que vulguen participar-hi. Per tant, qualsevol persona afiliada pot participar en aquesta àrea i en les reunions que es convoquen periòdicament. L’Àrea de Moviments Socials treballa cinc eixos: pau i solidaritat; medi ambient; immigració i refugi; alternatives econòmiques i participació social. Les persones que en formen part ens reunim per per dissenyar i acordar la nostra intervenció en la política social i la participació en les plataformes unitàries.

L’àrea té una llista de correu pròpia per facilitar la comunicació del grup en la que podeu estar si teniu interés. Per fer-ho heu d’escriure a l’adreça: .(Javascript ha d'estar habilitat per a veure aquesta adreça de correu).

Ordre del dia:

Participació en la Campanya CIES NO.
Medi Ambient: tanquem Confrents, ILP aigua dret humà, Ciutat30…
Solidaritat Internacional: procés pau a Colombia.
Valoració accions assemblea per la llibertat i contra la repressió.
Dret a l’Habitatge: informació i participació PAH.
Torn obert de paraules.

Esperem la vostra assistència.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.