Migració i refugi

Intersindical organitza un acte de solidaritat amb les persones refugiades

02 / 07 / 2012 | Intersindical

La Intersindical Valenciana i MOVICE van commemorar el dia de les persones refugiades el dissabte 30 de juny, amb un acte reivindicatiu en el què es va fer una anàlisi general de la política internacional i es van debatre temes com: la vulneració dels drets per part de l’Estat Espanyol en els Centres d’Internament d’Estrangers (CIES), la situació dels defensors de drets humans a Colòmbia, la situació de les persones refugiades a l’estat i a Europa…

La presentació va estar a càrrec de Sara Verdú, advocada i representant de Cacarica Sur. Els ponents van ser Jaume Durà de CEAR-PV i Yuveli Maritza Muñoz del Comité Permanent de Drets Humans de Colombia. Les ponències van estar reforçades per imatges i projeccions d’audiovisuals, com el curt de 12 minuts “Perseguits” (2004) del realitzador Manu Castro. És va clausurar l’acte amb un recital musical.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.