logo_intersindical

Intersindical Valenciana > Moviments socials > Política social

Intersindical participa en el procés de negociació del decret del Tercer Sector

12 / 05 / 2017 | Intersindical

El projecte de Decret del Tercer Sector es basa en principis generals de subsidiaretat, igualtat de tracte i atenció, a més de publicitat i transparència en els processos, i la no discriminació i, sobretot, eficiència pressupostària perquè es convertisca en una realitat tangible i eficient.


La idea d’aquest decret de concertació és renovar tant el finançament, com les plantilles dels centres residencials que crearà com a conseqüència una estabilitat que en l’actualitat era inexistent en el sector.

Per tot açò es potenciarà la construcció de centres públics. A més es farà especial èmfasi en recuperar serveis privatitzats que revertiran en serveis públics i s’ordenaran sectors abandonats i que estaven desregularitzats, com per exemple el residencial, on les empreses tinguen igualtat d’oportunitats per accedir a gestionar aquestes residències del tercer sector.


Des de la Intersindical Valenciana estem treballant en el document, a més de participar en el procés de negociacions encetades des de la Conselleria de Benestar Social. Dintre del caràcter assembleari i participatiu que ens caracteritza invitem a l’afiliació que desitge a presentar aportacions perquè puguen ser incloses en el decret definitiu.

Documents

Projecte de decret

Projecte de decret esmenat

 


Següent següent anterior Anterior


Deixa un comentari

Normes d'us: Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana. / No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes. / Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles. / Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats. / No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat. / Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.
El més recent