Moviments socials

Intersindical Valenciana participa en les Jornades contra la repressió

21 / 04 / 2016 | Intersindical

Una delegació de la Intersindical Valenciana participarà en les Jornades contra la repressió que tindran lloc a la Universitat de Sevilla els propers dies 23 i 24 d’abril que organitza el Sindicat Andaluz de Trabajadoras y Trabajadores (SAT). Les jornades tenen com a lema “Cap l’amnistia social i sindical, contra la seua repressió, la nostra resistència”.

En les jornades participaran representants de sindicats, partits polítics i moviments socials per coordinar estratègies contra la repressió que estan patint activistes socials i sindicals arreu de l’estat i del món.

Per posar xifres i cara a aquesta repressió cal saber que en aquests moment el SAT té 637 sindicalistes imputats, investigats, condemnats o sancionats als quals se’ls demana un total de 434 anys i 8 mesos de presó i un total de 743.000 € de multes.

Per aquest motiu, des de la Intersindical Valenciana es considera molt important la participació en aquestes jornades que han de ser un punt d’inflexió en la lluita contra la repressió i per les llibertats democràtiques.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.