Moviments socials

La democratització de la societat exigeix ​​atacar els privilegis

28 / 03 / 2015 | Intersindical

Amb la participació dún parlamentari de Syriza, el Fòrum Social Mundial remarca que les pertorbacions de la demanda d’igualtat en els sectors poderosos de la societat.

La Casa Brasil, l’espai dels moviments socials de Brasil al Fòrum Social Mundia,l va realitzar un dels debats del Mitjans Lliures al que va acudir STEPV-Iv.

Stelios Kologlou, periodista i membre del Parlament Europeu per SYRIZA, el partit guanyador de les eleccions presidencials a Grècia, va parlar de la relació entre els mitjans de comunicació locals i el poder.

L’escenari es refereix com a molts països, especialment d’Amèrica del Sud el control dels mitjans està en mans de les oligarquies amb el suport i la participació dels polítics corruptes de la dreta, va actuar per acabar amb la ràdio pública i TV i va resultar en l’acomiadament de 2.500 treballadors.

A l’altre extrem, al pais grec, amb només el suport de les xarxes socials, martellavem que Syriza portaría el pais a la fallida perque no serien respectats els acords amb la comunitat europea. El to podria augmentar ara perque Syriza va enviar al Parlament un projecte de llei que obre de nou la ràdio i la televisió pública.

Contra el teló de fons on grans conglomerats controlen l’entrada i sortida de la informació, inclosa Internet, la televisió pública i les estacions de ràdio han d’actuar per complir amb el paper de la comunicació és un bé públic, va dir per finalitzar.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.