Moviments socials

Un nou vaguista de fam d’SOS Parke substitueix els dos hospitalitzats

A la vesprada del divendres 13 de gener han estat hospitalitzats les dues persones que ja feia setmanes que en vaga de fam dins de la campanya que SOS Parke realitza a la ciutat de València des de fa ja més de 70 dies.

Intersindical Valenciana dóna suport a Parke Alkosa
Intersindical Valenciana dóna suport a Parke Alkosa
15 / 01 / 2012 | Intersindical

Mentrestant el Consell de la Generalitat Valenciana mira cap altra banda, encara que ha estat instat per tots els grups polítics de les Corts Valencianes, inclòs el del Partit Popular, al costat dels de PSOE, Esquerra Unida i Compromís, a començar les negociacions immediatament, en reunió celebrada en seu parlamentària el dijous passat dia 12.

Davant aquests esdeveniments, a les 12 del matí del dissabte dia 14, a la seu de la Universitat de València del carrer la Nau, una nova persona de la campanya SOS Parke ha reiniciat la vaga de fam, aquesta vegada amb caràcter indefinit, signant un document en què emparant-se en el seu dret a decidir com a ciutadà expressa la seva voluntat de no ser hospitalitzat ni rebre cap tipus d’alimentació assistida, mentre duri la seva vaga de fam.
En aquesta nova fase de la campanya ha estat acompanyat amb dejunis voluntaris de 24 h, pels parlamentaris autonòmics d’Esquerra Unida Esther López Barceló i de Compromís Juan Ponce, al costat de Emilia Moreno de CGT, Marco Antonio Llerena d’Intersindical Valenciana i Enric Valero de Ca Revolta. Demà diumenge els acompanyants seran rellevats pels diputats d’EU Rosa Pérez i Ricardo Sixto, i de Compromís Mónica Oltra, així com amb representants de les organitzacions sindicals i socials esmentades.
D’altra banda en Parc Alcosa, població origen del conflicte, està augmentat la tensió dia a dia davant la indiferència del Consell, i se segueixen recollint centenars de signatures en solidaritat amb la campanya i la vaga de fam l’objectiu és el pagament del deute -uns 320.000 € - que la Generalitat Valenciana i l’ajuntament d’Alfafar tenen amb el projecte social i comunitari “Nosaltres mateix@s” per la qual es deuen 6 mensualitats a uns 30 treballadors.
PELS DRETS SOCIALS I EL DRET A DECIDIR!
PRESSUPOSTOS MUNICIPALS DEMOCRÀTICS I NO A COPS!
GENERALITAT I AJUNTAMENT PAGUEU EL VOSTRE DEUTE!.
S.O.S. PARK




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.