Davant la crisi

10 de febrer: NO + PRECARIETAT

Intersindical Valenciana dóna suport al manifest No + precarietat

22 / 01 / 2018 | Intersindical

Fa ja una dècada que vivim indignades les que patim les conseqüències de la crisi, a les que ens obliguen a dur una vida de precarietat. Però no permetrem que ens imposen un model laboral i social en què uns pocs ens saquegen a costa d’obligar-nos a dur una vida precària.

Som les dones que ens enfrontem a la precarietat en l’esfera personal i en la professional. Som la gent treballadora amb convenis i salaris precaris i les treballadores dels serveis públics a les que ens impedeixen donar un servei de qualitat.  Som les joves amb contractes precaris i les persones majors que cobrem una pensió miserable.  Som les desocupades i els desocupats, les autònomes i les falses autònomes. Som les persones a les quals les multinacionals condemnen a la precarietat.
Som les desnonades i els desnonats.  Som les que vam perdre les beques i les ajudes a la dependència. Som les persones amb diversitat funcional invisibilitzades. Som les que migrem. Som les que dediquem moltes hores a la cura i a l’assistència sense que se’ns reconeguen els drets. Som la gent de la cultura, artistes del món precari.
Naix l’espai NO + PRECARIETAT. Un espai unitari per fer front, en comú, a les distintes situacions precàries que patim. Perquè només juntes i junts serem capaços d’aconseguir una vida que pague la pena ser viscuda.

El 10 de febrer eixim als carrers. NO + PRECARIETAT #NoMásPrecariedad




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.