Moviments socials

#23N, totes juntes pels nostres drets

El proper dissabte 23 de novembre estan convocades diverses manifestacions i accions de protesta pels nostres drets.

Convocatòria de Totes Juntes per al 23-N.
Convocatòria de Totes Juntes per al 23-N.
18 / 11 / 2013 | Intersindical

Al conjunt de l’estat i al País Valencià les mobilitzacions neixen des de les diverses xarxes unitàries com: Marees Ciutadanes, Cimera Social, Marxa per la Dignitat, Totes Juntes, Prou Retallades… Les principals reivindicacions són la defensa de: les persones, les pensions, els serveis públics, la sanitat, l’educació… És a dir, de tots els nostres drets que estan sent atacats pels governs de la troica. Uns governs més preocupats per afavorir els interessos de la banca, dels especuladors i de les grans empreses que de les persones.

Cridem a una participació massiva en aquelles manifestacions unitàries, plurals, combatives de debó

Per això, des de la Intersindical Valenciana es fa una crida a una massiva participació de les treballadores i treballadors i del conjunt de la ciutadania per fer patent el nostre rebuig a les polítiques antisocials dels governs valencià i espanyol. Uns governs que no representen la població en aplicar unes polítiques que no figuraven als seus programes electorals ni en haver-nos consultat la seua aplicació. Els nostre treball, els nostres salaris, els nostres impostos, la nostra vida… està servint per pagar un deute que no és nostre, que nosaltres no hem generat ni provocat. L’empobriment de la població i la pèrdua de drets no està servint per eixir de la crisi sinó per fer possible que la banca i els poderosos continuen obtenint beneficis a costa del 99% de la població.

Els Pressupostos Generals de l’Estat; els Pressupostos de la Generalitat Valenciana; l’anunciada reforma de les pensions; la reforma laboral; la involució en les polítiques d’igualtat; la reforma de les administracions locals; el tancament de RTVV;  l’acord de retallades signat per determinats sindicats i el govern valencià;  l’acord de professorat interí; la reforma educativa de Rajoy i Wert; la reforma judicial de Gallardón…són les diverses cares de les polítiques antisocials que practiquen els governs de la Generalitat Valenciana i de l’Estat.

Davant de totes aquestes polítiques, la resposta no pot ser ni la resignació, ni la passivitat, ni la signatura d’acords contraris als interessos de les treballadores i treballadors sinó la lluita ferma, contundent i sostinguda en els temps fins aconseguir aturar-los i recuperar tot el que estem perdent. Per fer-ho possible cal, al nostre entendre, la màxima unitat possible. Una unitat que siga coherent amb la defensa dels nostres drets. Conseqüentment amb açò, Intersindical Valenciana ha impulsat la convocatòria de mobilitzacions unitàries a tot arreu. Hem de dir que aquesta unitat tan desitjada i necessària no ha estat possible al País Valencià per l’actitud de CCOO i UGT que han preferit l’obtenció de rèdits partidistes a curt termini abans que postposar els seus interessos als del conjunt de les treballadores i treballadors i de la societat valenciana. No ha estat així a altres ciutats com Barcelona, Múrcia, Palma… Per això, a València no es farà una manifestació unitària. Aquest dos sindicats han preferit mantindre la seua i la plataforma unitària Totes Juntes, que agrupa a sindicats com Intersindical Valenciana o CGT, partits, moviments socials, assemblees 15M… farà una unitària i plural.

Malgrat aquest episodi, des de la Intersindical Valenciana cridem a una participació massiva en aquelles manifestacions unitàries, plurals, combatives de debó per mostrar a Fabra i Rajoy que no compartim les seues polítiques i que altres polítiques són possibles i necessàries.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.