Drets de les dones
Drets democràtics

Prou d’assassinats masclistes!

03 / 06 / 2015 | Intersindical

Nou assassinat masclista a Alcalá de Guadaira, Sevilla. De matinada, un home acabava amb la vida d’una dona, la seua parella, a colps. Ella tenia 50 anys i -segons confirma la Policia Nacional- havia denunciat a l’agressor en el 2008, però no tenia cap protecció, sembla que ningú va considerar que fóra necessari.

Amb aquesta, són 18 dones assassinades. Hi ha un constant goteig de víctimes mentrestant el govern no sols no inverteix en prevenció, educació o assistència, sinò que continua retallant.
La violència contra les dones és la primera causa de mort prematura d’aquestes.  Recordem que desgraciadament són més de les que entren en les estadístiques i també aquelles ingressades en institucions hospitalàries, com les que quedaran amb greus discapacitats fruit de les brutals agressions que han patit.
Exigim les responsabilitats que corresponen per aquest nou assassinat, en deixar en la situació d’indefensió a la víctima. Volem un compromís real dels governs, central i autonòmics, en la lluita contra aquesta xacra. Compromís i recursos escaients que el Govern de l’Estat han de tindre per a eradicar-la i que passen necessàriament per la seua consideració com a qüestió d’Estat.
Estem fartes de veure com la justicia, les forces de seguretat, les diferents administracions, deixen abandonades a la seua sort a les dones en situació de maltractaments. Prou de violència masclista des de les institucions!


http://politica.elpais.com/politica/2015/06/03/actualidad/1433316544_732299.html




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.