Drets democràtics

40 organitzacions valencianes convoquen manifestació per la república

Sindicats, partits i moviments socials convoquen+ per a demà, dissabte 7 de juny, una gran manifestació unitària per la República, els processos constituents, el dret a decidir i per l’exigència d’un referèndum.

Imatge de la roda de premsa d'aquest matí
Imatge de la roda de premsa d'aquest matí
06 / 06 / 2014 | Intersindical

La manifestació serà dissabte 7 de juny, a les 19:00 hores, a la Plaça de Sant Agustí de València. El recorregut serà: Plaça de Sant Agustí, Xàtiva, Colom, Plaça Porta de la Mar, Palau de Justícia, Parterre, Pintor Sorolla, Barques i Plaça de l’Ajuntament. En l’acte final intervindran Alfons Cervera i Rosanna Pastor en representació de totes les organitzacions sindicals, socials i polítiques que convoquen.

L'abdicació és una mostra de la descomposició del règim

En la roda de premsa celebrada hui per presentar la manifestació han intervingut Toni Gisbert i Vicent Maurí en nom de les organitzacions convocants per explicar els motius que han portat a convocar aquesta manifestació. Per aquests, és molt important el gran grau d’unitat ciutadana que s’ha produït en la convocatòria que abasta a un gran espectre d’entitats de tot tipus.

També ha intervingut l’escriptor i periodista Alfons Cervera que ha posat de relleu l’esgotament del règim del 78 i l’aposta per una república. Les ciutadanes i ciutadans tenen dret a decidir sobre la forma de l’estat i sobre tot allò que afecta a la seua vida. En eixe sentit, l’abdicació del rei és una mostra de la descomposició del règim i la pressió de la societat que aposta per superar una institució obsoleta per un sistema polític modern al servei del conjunt de la ciutadania.

Finalment, les organitzacions convocants fan una crida a la participació massiva i multitudinària en la manifestació de València i en totes les convocades com ara: Alacant, Dénia, Alcoi, Elx… i anuncia una nova reunió dilluns vinent per organitzar noves mobilitzacions.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.