Generalitat

Administració Pública no accepta una negociació global de la Llei de Funció Pública

Intersindical Valenciana exigeix una negociació real de la norma autonòmica.

31 / 01 / 2018 | Intersindical

El 30 de gener va tindre lloc una reunió entre els sindicats amb presència en la Mesa General de Negociació de la Funció Pública Valenciana i una representació de la Conselleria de les Administracions Públiques del Consell de la Generalitat. En aquesta, Intersindical Valenciana ha plantejat la necessitat de la convocatòria de la Mesa General de Negociació per abordar una negociació real i transversal de la nova LFPV.

El que cal és una autèntica negociació sobre quina administració pública volem

Per contra, la representació de l’Administració Valenciana ha proposat un procediment basat en l’enviament d’esmenes per correu, amb terminis molt curts, que fragmenta la negociació efectiva de la nova llei i que alhora minva la capacitat de valoració global de la mateixa; no ha volgut, però, entrar en una negociació efectiva, de caràcter presencial, en la Mesa General de Negociació, tal com resultaria procedent per la transcendència d’aquesta norma per al futur de la Funció Pública valenciana.

Per a Intersindical Valenciana aquest procediment és inacceptable ja que pretén deixar la negociació en un aspecte merament “tècnic” i molt burocratitzat, quan el que cal és una autèntica negociació sobre quina administració pública volem per a garantir els drets de les valencianes i valencians. Per tot açò,  el Sindicat reunirà els seus òrgans i fixarà el seu posicionament davant la negativa del Consell per debatre la llei (LFPV) sense limitacions en el marc de la Mesa General de Negociació.
València, 30 de gener de 2018




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.