Moviments socials

Assemblea el Micalet-València Sense mordassa commemoren els cinc anys de la Primavera Valenciana

Ahir, 16 de febrer, es va commemorar el cinqué aniversari de la Primavera Valenciana

Pancarta de la concentració
Pancarta de la concentració
17 / 02 / 2017 | Intersindical

Hi van assistir una molt àmplia representació de les organitzacions polítiques, sindicats i plataformes ciutadanes, també ciutadans i ciutadanes que han fet presència en aquest acte, també diversos mitjans de comunicació.

A l’inici s’ha llegit una introducció-motivació de la commemoració, també el manifest recolzat per més de 25 col·lectius, una de les advocades de la Primavera Valenciana ha realitzat un resum de què va significar la repressió i el paper d’un col·lectiu que va estar defensant als i les encausades de forma desinteressada, també han intervingut una representació dels sindicats d’estudiants Acontracorrent i Bea, en la part més lúdica, s’ha recitat per part d’una companya de l’Assemblea el Micalet, una emotiva dedicatòria a Estrela Roja de Benimaclet, per seus 25 anys de la seua fundació, Estrela Roja de Benimaclet, ens ha estat amenitzant amb els seus tocs revolucionaris de tabalets i dolçaines, el company Pau Alabajos també ens ha acompanyat amb les seues cançons més conegudes, finalitzant l’acte amb la Muixeranga.

En aquest acte s’ha ressaltat la brutalitat que va exercir el govern del PP a través de la delegada Paula Sánchez de León, i el cap de policia de València, s’ha realitzat un balanç positiu de la lluita antirrepressiva, ja que s’han guanyat gairebé tots els judicis i es van anul·lar les multes, sobretot per l’acció dels i les advocades i les plataformes unitàries Assemblea el Micalet-València Sense mordassa, també s’ha agraït a tots els col·lectius, artistes, ... que van estar col·laborant en els concerts solidaris i altres esdeveniments.

Concloent en un missatge d’unitat del moviment estudiantil i de la societat en general, sent necessari invertir plantejaments purament defensius que ens porta a remolc dels esdeveniments repressius. Sent necessari confluir en la unitat i per una política ofensiva de cara a aquest sistema injust i corrupte, reivindicar el dret a decidir individualment i col·lectivament, així com defensar una democràcia participativa, que ens porte a una societat amb mes justícia social i més llibertat.

Al final es van cantar consignes:

Fora, fora, fora, Llei mordassa, tota Fora

Visca la Primavera Valenciana.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.