Solidaritat

Concentració de sindicats de tot l’Estat en solidaritat amb Andrés Bódalo

Sindicats de tot l’Estat es concentren en solidaritat amb Andrés Bódalo
Sindicats de tot l’Estat es concentren en solidaritat amb Andrés Bódalo
09 / 11 / 2016 | Intersindical

Hui, a la porta de la presó Jaén II, els secretaris generals de dotze sindicats de tot l’Estat s’han concentrat en solidaritat amb Andrés Bódalo, que va encetar una vaga de fam fa set dies.

En concret, han arribat a Jaén dirigents de CGT, CNT, USTEA, Solidaridad Obrera, Confederació Intersindical, Intersindical Valenciana, Sindicat Ferroviari, CUT d’Aragó, Intersindical Alternativa de Catalunya, CSI Astúries, Langile Abertzaleen Batzordeak i Ezker Sindikalaren Konbergentzia.

A més d’altres organitzacions i col·lectius.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.