logo_intersindical

Intersindical Valenciana > Notícies de la Intersindical > Mobilitzacions

Concentració riders de Deliveroo

27 / 09 / 2017 | Intersindical

Hui, dimecres 27 de setembre, a les 18 hores, a la Plaça de l’Ajuntament de València, està convocada una concentració per RidersxDerechosVLC en el marc de la jornada europea de lluita del col·lectiu que tindrà lloc a diverses ciutats europees.

La jornada de lluita consistirà en vaga, manifestacions, concentracions i altres accions per reivindicar els drets de les treballadores i treballadors de Deliveroo. Per això, el col·lectiu ha convocat a la ciutat de València una nova acció dintre de la lluita que porta contra la precarietat laboral que caracteritza les relacions laborals de Deliveroo.

Següent següent anterior Anterior


Deixa un comentari

Normes d'us: Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana. / No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes. / Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles. / Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats. / No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat. / Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.


Troba'ns al Facebook