Consell Confederal

Consell Confederal d’Intersindical Valenciana

Dissabte 16 d’abril a la Casa de la Cultura d’Alzira

31 / 03 / 2016 | Intersindical

Ordre del dia del Consell confederal
 1. Constitució de la mesa del Consell.
 2. Lectura i aprovació de l’acta anterior.
 3. Proposta d’aprovació de la convocatòria del V Congrés de la Intersindical Valenciana: reglament, calendari i ponències.
 4. Proposta d’aprovació convocatòria d’un Consell Extraordinari l’11 de juny per debatre els documents del XIé Congrés de la Confederació Intersindical.
 5. Proposta de ratificació de l’Acord de la Mesa General de la Funció Pública Valenciana sobre els permanents sindicals.
 6. Línies de Política Sindical.
 7. Finances: balanç 2015.
 8. Precs i suggeriments.
Documents del Consell
Deixa un comentari


 • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
 • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
 • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
 • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
 • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
 • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.