Solidaritat

Davant la situació d’emergència a la franja de Gaza

Intersindical Valenciana se suma a la campanya de suport i solidaritat amb Palestina que ha promogut la Marxa de la Dignitat de Catalunya

05 / 08 / 2014 | Intersindical

Intersindical Valenciana manté col·laboració amb el sindicat palestí ILCU

Malgrat les mobilitzacions i moltes mostres de recolzament al poble palestí, la inacció dels nostres governs i de la comunitat internacional els fa còmplices d’aquest genocidi que dia rere dia i hora rere hora, estem contemplant.

Cada noticiari, cada portada de premsa, cada visita a les xarxes socials ens mostren la més crua imatge d’aquesta terrible massacre. Com a membres de la Marxa de la dignitat, ens sentim impotents; ens colpeja i ens dol la injustícia que s’està cometent així doncs volem cridar a la solidaritat internacional, valor inherent al 22M.

Els nostres companys i companyes de l’ILCU* diàriament, ens informen de la situació de col•lapse a la que s’està enfrontant la franja de Gaza. No hi ha llum, ni aigua corrent, el material sanitari mínim està esgotat per fer front als i les mils i milsde ferits i ferides a la franja. Així mateix, els aliments, escassegen cada cop més i estan subjectes al bloqueig per part de les auto israelianes i egípcies, estem doncs davant d’un autèntic drama humà del que ningú sembla tenir la voluntat d’aturar implementant mesures d’urgència, amb una alto al foc, una obertura de la franja per a les organitzacions de DDHH i de solidaritat, acompanyades de sancions per a l’estat d’Israelqui està cometent la major de les massacres del S.XXI.

És per això que des de la Marxa de la Dignitat de Catalunya llancem una campanya de recollida de donacions solidaries que ajudin a pal•liar els efectes del càstig col•lectiu al que està sotmès el poble de Gaza. Les donacions que es recullin, durant Aquesta campanya seran enviades a l’ILCU per tal de ser distribuïdes entre la població més afectada. És per això, que s’ha creat una comissió d’enllaç entre la Marxa i l’ILCU, per tal d’assegurar la transparència total dels fons recaptats, els quals seran publica ts a la mateixa web de la Marxa (http://www.marxadeladignitat.org)

CATALUNYACAIXA
[ MARXA PER LA DIGNITAT ]
ES62 2013 0010 95 0202733386

Totes les donacions, serán publicades de manera periòdica per garantir la transparencia de la campanya. Així mateix, es farà una relació detallada dels llocs i del material al quan hauran anat destinats els fons. També es passarà uninforme detallat durant la primera assemblea de setembre de la Marxa de la Dignitat, on a més, es farà una valoració de la campanya.

* L’ILCU (Unió Independent de Comitès de Treballadors)
és un sindicat creat al 2002 després de la iniciativa de la segona Intifada sorgit de la necessitat de fer front al deteriorament econòmic i social de la població de la franja. L’ILCU, és un sindicat de base, independent i laic que té com a objectiu principal, la millora de les condicions dels i les treballadores de la franja, com també, tenir una dimensió sociopolítica que fa que intervingui en els moviments que aposten per una societat Palestina que respecti la justícia social i els principis de la igualtat democràtica.

**Intersindical Valenciana, junt a la Intersindical Alternativa de Catalunya, manté col·laboració amb el sindicat ILCU de Palestina.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.