Moviments socials

De la Primavera valenciana a la llei mordassa

El dia 16 febrer commemorem el cinqué aniversari de la Primavera Valenciana, un fet de transcendència internacional.

14 / 02 / 2017 | Intersindical

No es tracta d’un aniversari més, a hores d’ara s’han incorporat noves generacions d’estudiants tant a l’ensenyament mitjà, com a les universitats, aquestes necessiten recordar i donar-los a conéixer el que va significar aquella primavera del 2012, jornades d’infàmia per part del govern de l’estat, en mans del PP i alhora una contestació i de lluita, d’esperança per l’exemplar reacció dels i les estudiants i el conjunt de la societat Valenciana.

Pocs anys després, com a reacció del govern del PP, davant de tanta protesta organitzada i també espontànies, crea la llei Mordassa, per dotar-se de lleis encara més restrictives i sancionadores que ens està retrotraient a postures dictatorials, conegudes en èpoques anteriors.
En la roda de premsa es lliurarà el comunicat consensuat per més de 25 organitzacions.

Hi intervindran: una representació dels sindicats d’estudiants, una advocada de Primavera Valenciana.
Amb actuacions d’Estrela Roja de Benimaclet i Pau Alabajos.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.