Retallades

El 20-M, el juí de faltes contra les juntes de personal i el comité d’empresa de Benestar Social

Inersindical convoca una concentració en la Ciutat de la Justícia de València per al dimarts 20, a les 9.30 h, en suport a les persones encausades.

Tancada del 6 de febrer al carrer del Micalet
Tancada del 6 de febrer al carrer del Micalet
14 / 03 / 2012 | Intersindical

El proper dimarts, 20 de març, se celebraran dos juís de faltes en la Ciutat de la Justícia de València. La Generalitat ha decidit acusar per la via penal les delegades i delegats que van decidir fer tancades el dia 6 de febrer, en protesta per l’aprovació del Decret Llei 1/2012, i en demanda de la seua derogació. Intersindical rep mostres de solidaritat d’organitzacions sindicals de l’estat i internacionals.

La tancada va ser un dels actes de protesta contra el decret de retallades

Les tancades van ser, en realitat, la perllongació de les reunions que havien començat aquell mateix matí, fins al matí següent. Durant tot el dia i la nit, el comité d’empresa de la Conselleria de Benestar Social, d’una banda, i les juntes de personal dels Serveis Centrals i dels Serveis Territorials de València, de l’altra, van tractar sobre el contingut del DL 1/2012, les seues conseqüències i la resposta que mereix.
Hi ha cinc persones d’Intersindical Valenciana encausades, d’entre les 19 persones que hi seran jutjades.
Per això, els cinc sindicats de la Mesa General us convoquem a la

CONCENTRACIÓ EN SUPORT A LES PERSONES ENCAUSADES Dimarts, 20 de març, a les 9.30 h. Cituat de la Justícia de València
Mostres de solidaritat

El Sindicat ha rebut les mostres de solidaritat de la Confederación INtersindical, a través de Luís Montilla, del seu Secretariat Confederal, qui valora el juí com “una mostra més de les contínues agressions orquestrades des dels diferents poders del País Valencià contra el moviment sindical en general i contra la Intersindical Valenciana en particular”. També César Fernández, d’USTEA ha volgut fer-nos “llegar nuestra solidaridad ante el juicio de faltas contra militantes de Intersindical Valenciana que tendrá lugar mañana, una prueba más de la agresión sindical del Gobierno valenciano actual y una prueba más de vuestro compromiso con la clase trabajadora.” Per la seua part, Biel Caldentey, Secretari General de l’STEI-i vol fer costat als companys i companyes jutjats: “Les dones i els homes de l’STEI-i, com en altres ocasions, estem al vostre costat en aquesta lluita contra els capitalistes i contra un govern corrupte que es posa al costat dels poderosos i denuncia a la representació de les treballadores i treballadors valencians.” Gonçal Braco, protaveu nacional de la COS expressa “tot el nostre suport cap a les companyes i companys represaliats, i especialment amb les companyes i companys de la Intersindical.” Així mateix, hem rebut el suport de la Federación Sindical Mundial, a través de Quim Boix, del seu Consejo Presidencial; “Por ello expresamos nuestra total solidaridad con los encausados y nos comprometemos a llevar este caso a la OIT (Organización Internacional del Trabajo), en la que tenemos una delegación permanente en Ginebra, si la sentencia no es absolutoria, es decir si la sentencia se salta la legalidad internacional. La justicia española no puede pasar por encima de las normas internacionales.”




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.