Retallades

El rescat de la banca serà a costa d’empobrir la ciutadania

Intersindical Valenciana considera que existeixen alternatives al rescat i acusa al govern d’apostar contra els treballadors i treballadores.

10 / 06 / 2012 | Intersindical

Intersindical Valenciana considera que el govern espanyol ha apostat clarament per afavorir la banca i els especuladors a costa d’empobrir al conjunt de la ciutadania. Les mesures aprovades pel govern i el rescat de la banca s’estan fent a costa de retallar drets i prestacions socials.
El rescat de la banca espanyola tindrà com a efecte més immediat noves retallades i nous plans d’ajustaments. Per aixó, des de la Intersindical Valenciana ens oposem a totes aquestes mesures que considera innecesàries ja que sols pretenen continuar amb l’espoli de les treballadores i treballadors i del conjunt de la ciutadania.
Per altra part, des del Sindicat es critica al president del govern, Mariano Rajoy, que no done la cara en aquests moments i preferesca presenciar un espectacle esportiu mentre la majoria de la població pateix els efectes de la seua política.
Intersindical Valenciana considera que el govern no té legitimitat democràtica per aplicar totes aquestes mesures en no figurar al seu programa electoral. És per aixó que demana la convocatòria immediata d’eleccions, l’obertura de processos judicals contra els responsables de la situació i aposta per organitzar una resposta unitària contudent per part de totes aquelles entitats i persones que s’oposen a aquesta política que espolia a les persones per beneficiar la banca.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.