Mesa general de la Funció Pública

El Sindicat desconfia absolutament de les intencions del govern valencià

Intersindical Valenciana crida a la mobilització contra les retallades

25 / 09 / 2013 | Intersindical

Intersindical Valenciana convoca mobilitzacions per exigir la derogació del decret-llei 1/2012 (decret Vela) en considerar que les declaracions del conseller Moragues i del Vice-president Ciscar no descarten noves retallades. El Sindicat fa aquesta afirmació després de les reunions mantigudes amb el conseller Moragues abans de l’estiu i amb el vice-president Ciscar la setmana passada. A més, la nota de premsa que l’Administració Valenciana ha fet pública hui, després d’una reunió sindical, a la qual no se’ns ha convocat, confirma totes les nostres sospites ja que en cap moment fa referència a la derogació del decret ni a la recuperació de tot el que s’ha perdut en aquests dos anys. Intersindical Valenciana no assumeix cap retallada ni les passades ni les noves que pretén el govern i anuncia que serà bel·ligerant amb qualsevol nova agressió.

El decret Vela va suposar: la retallada del 50% de la carrera professional de la sanitat; el 50% del sexennis del professorat; la no aplicació de la carrera professional al sector de l’Administració del Consell; la reducció de la jornada i del sou en un trenta per cent al personal interí del Consell; l’impagament dels mesos de juliol i agost al professorat interí; la reducció de les plantilles del sector públic i l’anul·lació de tots els acords sindicals en vigor. A més, de tota una sèrie de mesures contra la ciutadania, com l’increment del preu dels combustibles i altres mesures fiscals.

Aquesta va ser una de les majors agressions que ha patit el sector públic. Una agressió motivada per la pretensió del govern de fer caixa a costa del seu personal i per deteriorar els serveis públics valencians sota l’excusa de la crisi i del dèficit.

Ara, Fabra i Moragues venen fum. Els dos diuen que no van a suprimir les pagues extres. Faltaria més!.No tenen capacitat legal per fer-ho. I no es comprometen a derogar el decret Vela ni a dir que no aprovaran altre que continga noves retallades. Calculen amb precisió i detall tot el que diuen, però sense cap compromís. Nosaltres, a diferència del que fan altres sindicats no confiem en la seua paraula. Per tot açò, per la seua falta de credibilitat i pels seus continus paranys, Intersindical Valenciana convoca una concentració demà, dijous, 26 de setembre, a les 19 hores, al Palau de la Generalitat Valenciana que és la primera de tota una sèrie de mobilitzacions per oposar-nos a la seua política antisocial, contrària al personal de la Generalitat i del sector públic i als serveis públics de titularitat pública.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.