A casa nostra

STICS-INTERSINDICAL VALENCIANA celebra el seu III Congrés

08 / 06 / 2017 | Intersindical

El Congrés es farà els pròxims dies 9 i 10 de juny a Cullera en l’HOTEL CULLERA HOLIDAY av. del Racó 27.

El Sindicat de la Indústria, Comerç i Serveis (STICS) és un sindicat jove dins del gran projecte de la Intersindical Valenciana, però amb molt futur, tal com diu el nostre eslògan, estem presents en quasi tots els àmbits i tenim més de 90 delegats i delegades en les diferents empreses del País Valencià.

STICS-Iv és el sindicat en el qual ens agrupem tots els sectors laborals de producció i dels serveis de l’activitat privada, dins i, en el marc de la INTERSINDICAL VALENCIANA. La vida sindical la modelen els afiliats i afiliades amb l’acció diària, actuant en la problemàtica que dia a dia es dóna en els llocs de treball. Però no ens oblidem d’actuar també en àrees com la cultura, l’ecologia, la solidaritat, el pacifisme, el internacionalisme i la lluita per l’emancipació de totes les persones amb qualsevol tipus d’opressió. Treballem per una societat més justa i un món més saludable.

Som un sindicat lliure de lligams externs. Les decisions les prenem en assemblea. La informació és patrimoni de l’organització, i per tant tots i totes tenim dret a compartir-la en les mateixes condicions. No tenim estructura burocràtica vertical. El nostre sentit és ser una eina útil per a defensar els interessos dels treballadors i les treballadores.

No depenem de cap ajuda institucional, molt menys empresarial. Som lliures per a pensar i definir les nostres línies d’actuació sense pressions polítiques, ni econòmiques. Les nostres publicacions, locals, serveis jurídics, acció sindical… tot ho paguem amb el nostre esforç i les nostres aportacions econòmiques. Aquesta autonomia garanteix la nostra llibertat en la nostra acció sindical i en la presa de decisions.

En el III Congrés es debatran diverses ponències i resolucions per fixar la línia sindical i els objectius de la negociació col·lectiva dels diversos sectors que composen el Sindicat.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.