Drets lingüístics

“ENLLAÇATS PER UN ESPAI DE COMUNICACIÓ EN CATALÀ”

Enllaçats impulsa un Manifest amb un gran suport d’entitats culturals i sindicals de tot el territori catalanoparlant, obert a l’adhesió de col·lectius i personalitats del món de la cultura i defensa de la llengua.Lluís Roda | 05 / 11 / 2015 - 1:18

Considere que qualsevol producció compartida ha de mostrar la presència dels diferents estàndards geogràfics de la llengua i fer-los conviure amb normalitat a fi de permetre la identificació del conjunt dels parlants amb aquestes produccions compartides i fer-ho amb criteris d’equilibri i de proporcionalitat, especialment pel que fa a les dues grans varietats fonètiques de la llengua, en funció del seu pes demogràfic, d’acord amb la correcció lingüística que actualment s’ensenya als diferents territoris administratius i amb la mateixa naturalitat amb què es produeix quan interactuem des de la diversitat.


Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.