Èxit de la convocatòria del 15-M en defensa dels serveis públics

La Intersindical Salut,  integrada en la Plataforma per la Millora i Defensa de la Sanitat Pública Valenciana (PMDSPV), valora positivament l’assistència i considera que la resposta és una mostra del rebuig social a les retallades en els serveis públics. Mes de quatre mil persones han participat en la manifestació en defensa del serveis públics convocada pel 15M i Democràcia Real Ja.

19 / 09 / 2011 | Intersindical

15-M
La Plataforma per la Millora i Defensa de la Sanitat Pública Valenciana (PMDSPV), adherida a la convocatòria, ha estat present tant en l’organització, com en la pròpia manifestació portant dues pancartes amb els lemes “la salut és un dret, mai un negoci” i “per una sanitat pública de qualitat”. Dos missatges que resumeixen l’essència de la convocatòria.
Des de la Plataforma es considera que la participació ha estat un èxit, tot i que les circumstàncies no eren favorables per la desmobilització pròpia de l’estiu i la precipitació de la convocatòria.
Els i les assistents han fet palès el rebuig a les retallades en els serveis públics com sanitat, educació o serveis socials per considerar-los pilars fonamentals de l’estat de benestar, així com la determinació per defensar-los davant qualsevol intent d’agressió en forma de retallades o privatitzacions. El que és públic ni tocar-ho! Ni retallades!, Ni privatitzacions.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.