Mobilitzacions

Inici de les Euromarxes 2015

Prou de polítiques antisocials i d’austeritat!

01 / 10 / 2015 | Intersindical

Les Euromarxes 2015 s’han iniciat avui a Gibraltar en un acte de teatre de carrer davant de la tanca denunciant els paradisos fiscals de la pròpia Unió Europea. L’acte estava previst dins el mateix Gibraltar però ha estat prohibit per les autoritats britàniques.

Sota el lema “paradisos fiscals delinqüència organitzada” mig centenar d’activistes vestits de negre i màscares blanques han portat pancartes amb lemes com: “diner negre = tràfic de dones “.... = tràfic d’armes ... = evasió fiscal ... = narcotràfic. ..”, “Banquers = traficants de diner negre”.

Les diverses Euromarxes faran actes similars en els altres paradisos fiscals d’Europa. A Gibraltar ha començat la columna Sud-oest que passarà per ciutats de l’estat espanyol, Portugal, Andorra, França, Luxemburg i s’acabarà a Brussel·les el dia 15 on confluirà amb altres columnes provinents d’Itàlia, Alemanya, Grècia i Regne Unit. A la capital de la UE es realitzaran diversos actes entre el 15 i el 17 finalitzant amb una gran manifestació.

Intersindical Valenciana és una de les centenars d’organitzacions que a tota Europa impulsen aquestes Euromarxes per denunciar les poítiques d’auteritat que estan acabant amb els drets del pobles i de les treballadores i treballadors.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.