logo_intersindical

Intersindical Valenciana > Moviments socials > Moviments socials

Intersindical col·labora en l’elaboració del nou reglament sobre els centres de persones majors

20 / 10 / 2017 | Intersindical

Una representació d’Intersindical Valenciana es va reunir dijous 19 d’octubre en la Conselleria de Polítiques Inclusives i d’Igualtat per tractar la modificació de l’Ordre de 4 de febrer, de 2005, de la Conselleria, per la qual es regula l’autorització i funcionament dels centres de persones majors.


El Sindicat col·labora estretament en la mesa de treball creada per a tal fi amb la resta d’organitzacions i l’administració. Intersindical ha aportat tres propostes i idees per modificar el reglament que per a nosaltres són clau en l’atenció a les persones majors en centres residencials:
1-La necessitat de l’augment de la plantilla en aquestos centres, especialment de l’assistencial.
2-La implantació de sistemes normalitzats de treball.
3-La gestió per processos i una organització de les tasques a realitzar centrada en l’atenció al major com a subjecte actiu i amb capacitat de decidir sobre allò que incideix en la seua vida.

A més, Intersindical Valenciana ha defensat amb contundència la millora de les condiciones laborals de les treballadores i treballadors. Una assistència integral en tots els aspectes, com ara demanar que s’incloguen en la cartera de serveis alguns que hui no hi estan, com la perruqueria, la podologia o el subministrament de roba i calçat a aquelles persones que no disposen de mitjans econòmics per a comprar-ne.

Finalment, el Sindicat vol deixar constància de la seua preocupació i defensa dels drets laborals, així com de la seua sensibilitat per les circumstàncies que envolten a aquells ciutadans més desemparats, entre ells, les persones majors i dins d’aquest col·lectiu, les persones majors dependents.
Deixa un comentari

Normes d'us: Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana. / No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes. / Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles. / Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats. / No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat. / Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.

Troba'ns al Facebook