Mobilitzacions

Intersindical crida a sumar-se a la Vaga Educativa i a les manifestacions el 9M

El Sindicat considera que l’ensenyament competeix al conjunt de la societat valenciana

07 / 03 / 2017 | Intersindical

Intersindical Valenciana fa una crida a participar activament en la Vaga General Educativa i en les manifestacions convocades unitàriament per tots els sectors educatius per al 9 de març. El Sindicat apel·la al conjunt de la societat valenciana, en considerar que l’educació i les reivindicacions que han motivat la convocatòria de la vaga són assumpte de totes i de tots, no només de la Comunitat Educativa. És per això, que el dia 9 de març ha de ser una mobilització important de les valencianes i dels valencians per defensar una educació pública, inclusiva, laica, democràtica, valenciana i de qualitat.

Per això, el Sindicat demana al professorat a secundar la vaga, a les famílies a no portar les seues filles i fills als centres educatius i al conjunt d’organitzacions socials, sindicals, partits polítics i a la societat valenciana a difondre’n els motius i les convocatòries, i a acudir a les concentracions i manifestacions d’eixe dia.

Els motius per a convocar aquesta vaga són:
-Derogació de la LOMQE
-Reversió de les retallades (ràtios, 20 hores lectives en secundària, descomptes per malaltia, etc.)
-Increment del pressupost dedicat a educació
-Recuperació d’un sistema de beques que garantisca la igualtat d’oportunitats
-Eliminació de les contrareformes universitàries i de les pràctiques no remunerades en FP
-Recuperació de les plantilles
-Dignificació de les condicions laborals del professorat,
-Fre a la privatització del sistema educatiu

A més, l’STEPV – Intersindical Valenciana incorpora en la plataforma reivindicativa amb la qual convoca la vaga la proposta de negociar un accés diferenciat en el sistema d’ingrés a la funció pública i la proposta de consolidació i estabilitat del professorat interí.

Les manifestacions convocades de matí són:

Alacant: Concentració 11h, Pl. Muntanyeta
Castelló: Concentració 12h, Direcció Territorial
València: Manifestació 12h, Facultat d’Història

Les manifestacions convocades de vesprada són:
Alacant: IES Jorge Juan, 18h
Castelló: Pl. Maria Agustina, 18:30h
València: Pl. Sant Agustí, 18.30h

Finalment, Intersindical Valenciana reitera el seu compromís amb la mobilització per aconseguir un canvi en les polítiques educatives, socials i laborals, per la qual cosa expressa el seu suport a la Vaga General Educativa i crida al tota la seua afiliació, de tots els sectors i sindicats, a participar activament en les accions convocades per al 9 de març.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.