Mesa general de la Funció Pública

Intersindical critica la pretensió del govern de congelar el salari al personal empleat públic

El cinquè any sense revaloració salarial agreujarà la pèrdua de nivell adquisitiu de les i els treballadors públics

26 / 09 / 2014 | Intersindical

La pretensió del govern estatal de tornar a congelar els salaris en 2015 a funcionaris i funcionàries, així com al personal laboral i estatutari, ha sigut durament criticada per Intersindical Valenciana que considera que cinc anys seguits sense cap tipus de revaloració salarial suposa un atac inacceptable cap al personal utilitzat en totes les administracions públiques.

La congelació salarial per cinquè any consecutiu agreujarà, segons aquest sindicat, la ja de per si mateix preocupant pèrdua de nivell adquisitiu d’aquest col•lectiu, maltractat a més per l’impagament de les pagues extres, bé en el seu tram estatal, bé en el seu tram valencià.

En aquest sentit, Intersindical Valenciana considera que l’anunci de la possible devolució de la paga extra sostreta en 2012 no és més que un gest electoralista que no compensa el càstig econòmic a què s’ha sotmès el personal funcionari.

Igualment, Intersindical Valenciana assenyala que la situació s’agreuja en el cas del País Valencià, on el govern, abans de Camps i ara de Fabra, han demostrat una especial ferotgia cap a les treballadores i els treballadors del sector públic; retallant no solament salaris per mandat del Govern Estatal, sinó aprofundint en ells en robar-nos una part dels salaris, empitjorar les condicions laborals i retallar les plantilles de les administracions públiques i del sector públic.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.