Llengua

Intersindical dóna suport a la manifestació convocada per la plataforma “Castelló per la llengua”

Intersindical Valenciana dóna suport a la manifestació convocada per Castelló per la Llengua que tindrà lloc el proper 17 de desembre de 2011, a les 18 hores, a la Farola, a la ciutat de Castelló. Aquesta manifestació té com a lema: per una escola valenciana, pública i de qualitat.

13 / 12 / 2011 | Intersindical

El Sindicat que ha participat activament en la plataforma Castelló per la Llengua en aquesta manifestació que pretén sumar la commemoració de les Normes de Castelló amb la reivindicació d’un model d’escola propi, arrelat al nostre país i en la nostra llengua. Ara, com sempre, cal continuar lluitant per la normalització de la nostra llengua, pel seu ús, per garantir que siga la llengua vehicular en el sistema educatiu i per la seua presència en els mitjans de comunicació públics.
Per tot açò, Intersindical Valenciana i els sindicats que en formen part, animen a les valencianes i valencians i a totes les organitzacions socials, culturals a participar en la manifestació el 17 de desembre i a defensar cada dia l’escola valenciana, pública i de qualitat.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.