Sindicalisme

Intersindical es concentra al Palau de la Generalitat

El Sindicat s’oposa a la composició del Fòrum de Diàleg de les Administracions Locals.

23 / 10 / 2017 | Intersindical

Un centenar de delegades i delegats de la Intersindical Valenciana s’han concentrat davant del Palau de la Generalitat Valenciana per expressar la seua oposició a la composició del Fòrum de Diàleg de les Administracions Locals. A la concentració també s’ha sumat el Sindicat Professional de Polícies i Bombers (SPPLB).

Hui, s’ha constituït el Fòrum de Diàleg de les Administracions Locals amb la participació de la Generalitat Valenciana i els sindicats CCOO, UGT i CSIF. Un fòrum que exclou a altres sindicats que tenen una representació significativa en aquestes administracions. Per la constitució s’han tingut en compte els articles 6 i 7 de la LOLS quan no es tracta d’un espai de negociació col·lectiva sinó de participació que no està regulat per aquesta llei orgànica. És per això que la Intersindical Valenciana ha criticat la seua composició i ha demanat que s’apliquen criteris inclusius que són totalment legals i reconeguts en nombrosa jurisprudència. El 22,60% de la representació de les treballadores i treballadors de les administracions locals s’ha quedat fora del Fòrum de Diàleg de les Administracions Locals.

Intersindical Valenciana i SPPLB s’han entrevistat amb el director general d’Anàlisi, Polítiques Públiques i Coordinació de la Generalitat Valenciana a qui li han traslladat la seua crítica a la composició del Fòrum de Diàleg de les Administracions Locals.

Finalment, el Sindicat informa que ha recorregut la composició davant del TSJCV, un recurs al qual la Fiscalia ha donat suport en un escrit conegut fa unes setmanes i adverteix que també recorrerà la constitució i tots els acords que es puguen donar en aquest àmbit.





  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.