Drets lingüístics

Intersindical i Acció Cultural es reuneixen per tractar sobre la situació lingüística

06 / 07 / 2016 | Intersindical

Una representació de la Intersindical Valenciana s’ha reunit amb el gerent d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV) Toni Gisbert per tractar sobre la situació lingüística al País Valencià. En aquesta, les dues entitats han coincidit en la necessitat de donar un fort impuls a les polítiques lingüístiques per garantir una veritable igualtat lingüística en tots els àmbits de la societat valenciana. En eixe sentit, es reclama una nova Llei d’Igualtat Lingüística, la competència lingüística plena per l’accés a les Administracions Públiques i un espai de comunicació en la nostra llengua entre tots els territoris de parla catalana.

Per altra part, les dues entitats consideren necessari que el Consell de la Generalitat aposte decididament per treballar en eixe camí amb la finalitat de garantir els drets lingüístics i avançar en el procés de normalització lingüísitica al País Valencià.
Finalment, Intersindical Valenciana i ACPV han acordat mantindre nous contactes i establir vies de col·laboració entre totes dues entitats per assolir la igualtat lingüística plena.
Deixa un comentari


  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.