Intersindical Jove

Intersindical Jove valora positivament l’aposta participada per un pla de xoc contra l’atur

Joves de la Intersindical Valenciana es reuneixen amb la Conselleria per participar en la redacció del pla Avalem Joves per l’ocupació juvenil

24 / 11 / 2015 | Intersindical

Intersindical Jove prendrà part del procés participatiu del pla Avalem Joves, o pla integral de formació i ocupació per a joves 2016-2020. Aquesta iniciativa ha estat impulsada per la Conselleria d’Economia sostenible, sectors productius, comerç i treball i es presenta com el pla de xoc i d’inversió de 200 milions d’euros que tractarà d’inserir al mercat laboral 80.000 joves aturats i combatre les xifres de l’atur juvenil al País Valencià.

Dins del calendari d’elaboració del pla AVALEM, la Intersindical Jove s’ha reunit aquest matí amb el Conseller d’Economia, Rafa Climent, el director general de planificació i serveis, Juan Ángel Poyatos, i la directora general d’ocupació i formació, Roció Briones. La trobada s’emmarca dins del conjunt de trobades orientades a obrir a la participació dels agents socials aquest primer estadi de redacció del pla.

Intersindical Jove ha valorat com a especialment necessària la realització i implementació d’un pla de xoc que aborde de manera transversal i participada la xacra de l’atur juvenil, que arriba al 56,7% a casa nostra, així com les conseqüències que se’n deriven, com ara el fet que només 2 de cada 10 joves valencians estan emancipats actualment o que vora 21.989 s’han vist forçats a emigrar des de l’inici de la crisi, segons dades de l’informe “Joventut necessària” del Consell de la Joventut estatal.

La Intersindical Jove ha traslladat a la Conselleria la voluntat d’aportar propostes per a la redacció final del pla, especialment qüestions vinculades a la seua aplicació i adequació a la realitat de l’ocupació i dels sectors productius de les comarques valencianes.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.