Moviments socials

Intersindical participa al Fòrum Social Mundial 2016

13 / 08 / 2016 | Intersindical

Intersindical participa al Fòrum Social Mundial i al Fòrum Mundial d’Educació 2016 que està celebrant-se a Mont-real (Quebec). El Sindicat participa en aquestos esdeveniments des de la primera convocatòria a Porto Alegre (Riu Gran del Sud, Brasil) l’any 2001 i ha continuat fent-ho al llarg dels 15 anys. Enguany és la primera convocatòria que es fa en un país del nord com és el Quebec.

El FSM és un lloc de trobada obert i democràtic de persones, grups, organitzacions i moviments socials del món treballen per construir un món sostenible i inclusiu on tinguen veu totes les persones i pobles.
El company Albert Sansano representa a la Intersindical en activitats com “el desafiament de l’Educació popular davant de l’ofensiva neoliberal: la participació social i els drets humans” o altres sobre la lluita contra la globalització econòmica i les polítiques neoliberals i per aconseguir avançar envers “un altre món possible i necessari”.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.