Mobilitzacions

Intersindical participa en la constitució de la Cimera Social Estatal

Intersindical ha participat, junt amb més de 90 sindicats, associacions i entitats de tot tipus, en la reunió de constitució de la Cimera Social Estatal que va tindre lloc el 25 de juliol a Madrid.

Intersindical va participar en la Cimera estatal de Madrid, el 25 de juliol.
Intersindical va participar en la Cimera estatal de Madrid, el 25 de juliol.
26 / 07 / 2012 | Intersindical

La reunió, que tenia com a objectiu coordinar les accions contra la política económica i social del govern de Rajoy, va ser multitudinària i s’hi va acordar, entre altres mesures, la redacció d’un manifest; la convocatòria de concentracions tots els divendres del mes d’agost, a les 11 hores, davant de les seus de les Delegacions i Sotsdelegacions del Govern; la convocatòria d’una Marxa a Madrid per al proper dissabte 15 de setembre i l’exigència al govern de la convocatòria d’un referèndum perquè la ciutadania es pronuncie sobre la política econòmica i social que està fent. En cas que el govern no convoque el referèndum, les entitats que formen part de la Cimera Social s’han compromés a convocar una consulta popular.

Gran varietat de persones i entitats que es van comprometre a organitzar la resistència i la lluita

Per altra part, moltes de les intervencions van fer referència a la greu situació que travessen tots els sectors socials: dones, LGTB, sanitat, cooperació internacional, joves, educació, cultura, medi ambient, justícia… Les intervencions van posar de relleu com les polítiques de Rajoy estan desestructurant la societat i acabant els serveis públics, les xarxes socials i l’economia social.
En la reunió també es va tractar sobre la convocatòria de la Vaga General i d’una Vaga Ciutadana però no es va concretar la data. Tanmateix, totes les organitzacions assistents van coincidir en la necessitat de donar una resposta social i laboral ferma i contudent a una política que està arruinant al conjunt de la ciutadania. Per nosaltres és necessari fixar un calendari de mobilitzacions sectorials i generals sostingudes entre les quals cal la convocatòria d’una Vaga General i Ciutadana que obligue el govern a rectificar la seua política.
Intersindical valora positivament la reunió per la gran quantitats de persones i entitats que es van comprometre a organitzar la resistència i la lluita i pels acords als quals es van arribar, en tot cas caldrà començar a caminar per valorar els resultats del treball en la Cimera Social que també es crearà en tots els territoris.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.