Davant la crisi

Intersindical participarà en la manifestació del 20-J

Intersindical Valenciana es manifestarà sota el lema “davant la crisi, defensem els drets socials”.

19 / 06 / 2012 | Intersindical

Intersindical Valenciana participarà en la manifestació convocada a la ciutat de València el dia 20 de juny, a les 19:30 hores, a la Plaça de Sant Agustí, per reivindicar que davant de la crisi cal defensar els drets socials de les treballadores i treballadors i del conjunt de la societat valenciana.

Malgrat el rescat de la banca espanyola o les eleccions gregues, l'especulació continua

El govern valencià i el govern espanyol s’han dedicat en els darrers mesos a aprovar reformes estructurals i decrets com: la reforma laboral, el reial decret llei del copagament i de les retallades sanitàries, el reial decret Wert de retallades en educació, el decret-llei Vela… Unes mesures que unides al rescat de la banca espanyola estan afectant molt negativament al conjunt de la població.
El Sindicat crítica aquestes polítiques que suposen un empobriment de la població; la reducció o repagament de les prestacions socials; la reducció de les partides pressupostàries destinades als serveis públics com la sanitat, l’educació o la dependència; la reducció salarial de les treballadores i treballadors; l’augment de l’atur que afecta greument a la gent jove, a les persones immigrants i a les dones o l’endeutament públic per pagar els excessos del sistema financer espanyol.
Front a aquesta política que està fent pagar la crisi als sectors socials més febles, Intersindical Valenciana aposta per la mobilització social, contudent i prolongada en el temps que faça possible un canvi social i polític per fer efectives altres polítiques. Unes polítiques que beneficien a la majoria de la població i a les treballadores i treballadors i no als especuladors i banquers. En els darrers dies hem vist com, malgrat el rescat de la banca espanyola o els resultats de les eleccions gregues, els especuladors i els organismes internacionals continuen pressionant els governs per obligar-los a aplicar més retallades com: l’augment de l’IVA, la reducció de les prestacions per desocupació, la reducció salarial i l’acomiadament del personal de la funció pública o la reducció de les pensions.
Per tot açò, per donar continuïtat a la lluita i per afavorir unes mobilitzacions el més unitàries possibles que vagen en aquest camí de lluita i de resistència contra les polítiques antisocials practicades per Rajoy i Fabra, Intersindical Valenciana serà present en la manifestació de València amb un lema propi: “davant la crisi, defensem els drets socials”.




Deixa un comentari






  • Aquesta és l'opinió personal de les i dels internautes, no d’Intersindical Valenciana.
  • No està permés fer comentaris o manifestacions que atempten contra el dret a la llibertat d'expressió legalment establit ni que siguen contraris a l'honor, intimitat o dignitat de les persones o organismes.
  • Ens reservem el dret a eliminar els comentaris que considerem que incompleixen el punt anterior o que tracten qüestions alienes a la temàtica dels articles.
  • Els comentaris seran publicats una vegada hagen sigut revisats.
  • No és acceptable la publicitat i serà tractada com a "spam" o correu no desitjat.
  • Està prohibit l'ús de noms o identitats falses. Cas que es detecte aquesta situatió, el comentari serà esborrat. Així mateix, està prohibit incloure en els missatges o comentaris dades de caràcter personal o qualsevol altra informació que revele la identitat de les persones físiques o jurídiques, especialment relatives a menors d'edat.